Antiseismic Structural Engineering [asc] este o firma romaneasca infiintata in anul 2000, avind ca principala activitate furnizarea de servicii de inginerie pentru structuri de rezistenta in domeniul constructiilor. ASC ofera solutii rationale, realiste si solide, aplicand contributii recente si metode moderne dezvoltate in cadrul domeniului sau in discipline conexe, urmarind realizarea unui sistem "perfect echilibrat". Ca rezultat al acestei abordari s-au obtinut de-a lungul timpului solutii creative, inovatoare si eficiente din punct de vedere al costului protejând în acelasi timp siguranta civila.

ASC are experienta cuprinzatoare in urmatoarele domenii:

  • Elaborarea proiectelor tehnice si a detaliilor de executie pentru structuri de beton armat, otel si/sau compozite;
  • Analiza de eforturi generala si/sau locala a structurilor;
  • Analiza liniara si neliniara, statica si dinamica (neliniaritate de material, deplasari/deformatii mari, sau ambele) - ex. calcul biografic, time history, impact, etc;
  • Modelare 3D pentru sisteme complexe urmarind concepte BIM cu instrumente moderne CAD, precum si aplicatii CAE;
  • Analiza seismica si de vibratii;
  • Optimizarea solutiilor utilizind proceduri/metodologii rationale si moderne;
  • Solutii de modernizare, evaluarea seismica a cladirilor existente civile/industrale sau a altor sisteme structurale.
Suntem hotarati sa furnizam servicii de calitate, satisfactia clientului fiind o prioritate fundamentala pentru dezvoltarea solida a companiei. De asemenea, suntem interesati in abordarea proiectelor dificile/indraznete.

Necesitatile clientului intr-un mediu care se schimba si evolueaza rapid sunt pretentioase. Sunt necesare metode noi si eficiente pentru a raspunde unor asemenea cerinte privind termene strinse sau alte modificari frecvente ce pot aparea în timpul dezvoltarii proiectului. Programele achizitionate pentru analiza de tensiuni, verificare elemente/imbinari sau pentru detaliere s-au extins în mod constant de-a lungul anilor, cu scopul de a raspunde optim nevoilor clientului, precum si pentru a obtine raspunsuri la diverse probleme ce pot aparea pe parcursul elaborarii acestuia. Toate pachetele software sunt mentinute si actualizate frecvent.

Strategia firmei a fost modelata in jurul intentiei de a realiza un proces cit mai transparent cu scopul de a permite o coordonare optima între specialitati.

Suplimentar capabilitatilor de analiza/verificare si solutii software, firma mentine si un program de formare profesionala în scopul imbunatatirii abilitatilor in gestionarea sarcinilor dificile.

 

proiectare structuri

,

structuri rezistenta

,

calcule rezistenta

,

structuri

,

proiectare structuri

; proiectare structuri rezistenta